STIGA

Прикажи: Листа / Табела
Прикажи:
Сортирај по:
STIGA Carbonado 145 Пинг Понг Дрво
Carbonado 145 е изграден со карбон слоеви во агол од 45 степени кои  му даваат на дрвот..
9.224MKD
Без данок: 7.817MKD
STIGA Carbonado 190 Пинг Понг Дрво
Carbonado 190 е изграден со карбон слоеви во агол од 90 степени  кое му дава на дрвото  ..
8.271MKD
Без данок: 7.009MKD
STIGA Carbonado 45 Пинг Понг Дрво
Carbonado 45 дрвото е изградено со карбон слоеви во агол од 45 степени , кој дава погол..
8.732MKD
Без данок: 7.400MKD
STIGA Carbonado 90 Пинг Понг Дрво
Carbonado 90 дрвото  е изградено со карбон слоеви во агол од 90 степени кој му дава вис..
7.995MKD
Без данок: 6.775MKD
STIGA Clipper CR Пинг Понг Дрво
Офанзивно дрво со 7 слоеви   КОНТРОЛА: 64 БРЗИНА: 112 СЛОЕВИ: 7 ТИП:&nb..
2.595MKD
Без данок: 2.595MKD
STIGA INTENSITY NCT  Пинг Понг Дрво
- 5-ката офанзивно  дрво со прекрасно чувство и контрола -Одлична  траекторија и брзината..
2.090MKD
Без данок: 1.771MKD
STIGA INTENSITY NCT Carbon Пинг Понг Дрво
- 5-ката офанзивно  дрво со два карбон слоеви - Врвна  моќ и брзина на сите удари благода..
5.780MKD
Без данок: 4.898MKD