XIOM

XIOM
Прикажи: Листа / Табела
Прикажи:
Сортирај по:
XIOM Allround S Пинг Понг Палка
XIOM Allround S Пинг Понг Палка Класична Allround палка направена во европски стил. Ниската и ..
1.929MKD
Без данок: 1.635MKD
XIOM Extreme S Пинг Понг Палка
XIOM Extreme S Пинг Понг Палка   Изработена од класичната конструкција со седум слоја ..
1.929MKD
Без данок: 1.635MKD
XIOM Offensive S Пинг Понг Палка
XIOM Offensive S Пинг Понг Палка   Традиционална изградба со пет слоја направена специјал..
1.929MKD
Без данок: 1.635MKD
XIOM Omega Euro Пинг Понг Палка
XIOM Omega Euro Пинг Понг Палка   Специјално изработена од едно парче фурнир без заштеда ..
4.834MKD
Без данок: 4.097MKD
XIOM Omega Pro Пинг Понг Палка
XIOM Omega Pro Пинг Понг Палка   Направена од со векови природно одгледувано "Rosewo..
6.039MKD
Без данок: 5.118MKD
XIOM Stradivarius Пинг Понг Палка
XIOM Stradivarius Пинг Понг Палка СТРАДИВАРИУС која е  една од најдобро продаваните палки на..
3.867MKD
Без данок: 3.277MKD
XIOM Vega Euro Пинг Понг  Палка
XIOM Vega Euro Пинг Понг  Палка   ZEPHYLIUM® Термоактивни полиоксазолин течни кри..
6.039MKD
Без данок: 5.118MKD