Дрва

Специфицирајте го Пребарувањето

Прикажи: Листа / Табела
Прикажи:
Сортирај по:
STIGA Carbonado 145 Пинг Понг Дрво
Carbonado 145 е изграден со карбон слоеви во агол од 45 степени кои  му даваат на дрвот..
9.224MKD
Без данок: 7.817MKD
STIGA Carbonado 190 Пинг Понг Дрво
Carbonado 190 е изграден со карбон слоеви во агол од 90 степени  кое му дава на дрвото  ..
8.271MKD
Без данок: 7.009MKD
STIGA Carbonado 45 Пинг Понг Дрво
Carbonado 45 дрвото е изградено со карбон слоеви во агол од 45 степени , кој дава погол..
8.732MKD
Без данок: 7.400MKD
STIGA Carbonado 90 Пинг Понг Дрво
Carbonado 90 дрвото  е изградено со карбон слоеви во агол од 90 степени кој му дава вис..
7.995MKD
Без данок: 6.775MKD
STIGA Clipper CR Пинг Понг Дрво
Офанзивно дрво со 7 слоеви   КОНТРОЛА: 64 БРЗИНА: 112 СЛОЕВИ: 7 ТИП:&nb..
2.595MKD
Без данок: 2.595MKD
STIGA INTENSITY NCT  Пинг Понг Дрво
- 5-ката офанзивно  дрво со прекрасно чувство и контрола -Одлична  траекторија и брзината..
2.090MKD
Без данок: 1.771MKD
STIGA INTENSITY NCT Carbon Пинг Понг Дрво
- 5-ката офанзивно  дрво со два карбон слоеви - Врвна  моќ и брзина на сите удари благода..
5.780MKD
Без данок: 4.898MKD
TSP Swat 5 Пинг Понг Дрво
TSP Swat 5 Пинг Понг Дрво   Стил на игра: ALL Сост..
1.844MKD
Без данок: 1.563MKD
TSP Swat Power Пинг Понг Дрво
TSP Swat Power Пинг Понг Дрво   Стил на игра: OFF ..
4.119MKD
Без данок: 3.491MKD
TSP Swat Speed  Пинг Понг Дрво
TSP Swat Speed  Пинг Понг Дрво   Стил на игра: OFF ..
4.119MKD
Без данок: 3.491MKD
TSP Swat Пинг Понг Дрво
TSP Swat Пинг Понг Дрво   Стил на игра: OFF Состав..
2.274MKD
Без данок: 1.927MKD
VICTAS Koji Matsushita Пинг Понг Дрво
VICTAS Koji Matsushita Пинг Понг Дрво   Стил на игра: DEF ..
3.683MKD
Без данок: 3.121MKD
VICTAS Quartet AFC Пинг Понг Дрво
VICTAS Quartet AFC Пинг Понг Дрво   Стил на игра: OFF ..
5.534MKD
Без данок: 4.690MKD
VICTAS Quartet LFC Пинг Понг Дрво
VICTAS Quartet LFC Пинг Понг Дрво   Стил на игра: OFF ..
4.303MKD
Без данок: 3.647MKD
VICTAS Quartet SFC Пинг Понг Дрво
VICTAS Quartet SFC Пинг Понг Дрво   Стил на игра: OFF С..
4.303MKD
Без данок: 3.647MKD