STIGA

Прикажи: Листа / Табела
Прикажи:
Сортирај по:
 STIGA Airoc M Пинг Понг Гума
 STIGA Airoc M Пинг Понг Гума    STIGA Airoc M е креирана да се бори против пот..
2.430MKD
Без данок: 2.059MKD
STIGA Airoc Astro M Пинг Понг Гума
STIGA Airoc Astro M Пинг Понг Гума   Оптимизирана да произведе еластично чувство при удар..
2.430MKD
Без данок: 2.059MKD
STIGA Airoc Astro S Пинг Понг Гума
STIGA Airoc Astro S Пинг Понг Гума   Оптимизирана да произведе еластично чувство при удар..
2.430MKD
Без данок: 2.059MKD
Stiga Airoc S  Пинг Понг Гума
Stiga Airoc S  Пинг Понг Гума  STIGA Airoc S е дизајнирана за да го прошири изборот на ..
2.430MKD
Без данок: 2.059MKD
STIGA Calibra LT Plus Пинг Понг Гума
STIGA Calibra LT Plus Пинг Понг Гума Одличен избор за високо квалификувани играчи кои бараат комб..
2.150MKD
Без данок: 1.822MKD
STIGA Calibra LT Sound Пинг Понг Гума
STIGA Calibra LT Sound Пинг Понг Гума   Calibra LT Sound е направена со мек сунѓер и одго..
2.150MKD
Без данок: 1.822MKD
STIGA Calibra LT Spin  Пинг Понг Гума
STIGA Calibra LT Spin  Пинг Понг Гума Calibra LT Spin е направена со средно тврд сунѓер наме..
2.150MKD
Без данок: 1.822MKD
STIGA Calibra LT Пинг Понг Гума
STIGA Calibra LT Пинг Понг Гума Креирана со специјаниот TransTension сунѓер за максимална те..
2.150MKD
Без данок: 1.822MKD
STIGA GENESIS M Пинг Понг Гума
STIGA GENESIS M Пинг Понг Гума   GENESIS M е гума произведена во Кина со европски каракте..
2.331MKD
Без данок: 1.975MKD
STIGA GENESIS S Пинг Понг Гума
STIGA GENESIS S Пинг Понг Гума   GENESIS S е гума произведена во Кина со европски каракте..
2.331MKD
Без данок: 1.975MKD
STIGA Sculpture Пинг Понг Гума
STIGA Sculpture Пинг Понг Гума STIGA Sculpture е гума со долги пипци и мек сунѓер наменета за деф..
1.352MKD
Без данок: 1.146MKD
STIGA Structure Пинг Понг Гума
STIGA Structure Пинг Понг Гума   STIGA Structure е гума со кратки пипци и тврд сунѓер кој..
1.600MKD
Без данок: 1.356MKD