Начини на плаќање

Начини на плаќање


Интернет продавницата tt-mk.com ви овозможува да ги платите производите на следниов начин:


• во готово (при доставување на производите на домашна адреса )

• вирманско плаќање со општа уплатница или со интернет банкарство

Плаќање при доставување на производите :
Оваа опција ви овозможува да нарачате производи и при самата испорака на дадената адреса да го извршите плаќањето. Плаќањето при испорака на соодветната адреса се извршува исклучиво во готово. Во случај да примачот не е во состојба да ја прими пратката на наведената адресата, курирот е должен да остави известување за пратката.


Вирманско плаќање со општа уплатница или со интернет банкарство:
Кога вашиот избор на плаќање е со вирман или  преку интернет банкарство, на вашата еmail адреса ќе добиете фактура со сите потребни информации за плаќањето, вклучувајќи го и бројот на сметката на која што треба да се уплати сумата од нарачката. 
Потоа можете да ја извршите уплатата преку интернет банкарството доделено од вашата банка или на редовниот начинот со уплатница во најблиската банка или пошта. 
По приемот на уплатата, ние ќе ви ги испратиме гумите и оргиналната фактура на наведената адресата за испорака.


За дополнителни информации јавете се на нашиот телефонски  број 075-94-17-04

Со почит тимот на tt-mk.com